Tilbake til oppskrift-oversikten

Stekt laks


Her serveres stekt laks med steikovnsdampete grønnsaker og champingonsaus.

Laksefilè med skinnet på
Salt
Pepper

Skjær fileene i passe serveringsstykker. Salt og pepre.
Stekes på panne med middels varme.

Til stekt laks kan serveres;
Kokte eller bakte poteter
En god salat

Evt. steikovnsdampete grønnsaker; se Grillet laks

Champingonsaus
2 dl creme fraiche
2 dl fiskekraft
1 dl champingonkraft
200 g champingoner i skiver
margarin
"Surr" champingonene i margarin på stekepanne. Hell over fiskekraft og champingonkraft. Rør inn creme fraiche.
Kok opp alle ingrediensene. La sausen koke til passe tykkelse.
Smak til med pepper, salt, persille & sitron evt. hvitvin.

Tilbake til oppskrift-oversikten


Kari og Bjørn Halland, Kongleveien 17, 8027 Bodø - Telefon 75 59 00 10